Shopping Tuesday @tunsenzo

Ola,

Vandaag ben ik weer eens gaan sporten. Ik train in principe twee keer per week in een warmtecabine. Best pittig en saai maar de eigenaresse is lief en heel geduldig met me want als ik niet zo goed in mijn vel zit ben ik wel eens vaker sjaak afhaak dan sjaak sport.

Vanmiddag mocht ik naar het UWV en deed ik een elevator pitch. Althans ik oefende daarmee en ik kreeg positieve feedback dus daar werd ik wel blij van. In no time schreef ik op wat ik wilde zeggen en dit werkt vaak het beste voor mij. Als ik te lang ga nadenken dan klopt  er niks meer van. Ook kreeg ik bericht dat ik een opleidingscheque krijg wat dus betekent dat ik kan beginnen aan de HBO opleiding pedagogiek. Yeah. Spannend, leuk, spannend vooral. Maar ik ga ervanuit dat het goed komt. Mijn doel is om in ieder geval mijn propedeuse te halen. Een afgeronde HBO opleiding SJD heb ik al maar je bent nooit te oud om bij te leren en zo oud ben ik nog niet.

Verder zei ik gisteren dat ik niks meer ging kopen of mocht kopen maar jullie kennen het wel. Je bent een vrouw en je wilt wat. dus reed ik na mijn bezoek aan het UWV naar Reusel. Daar begon vandaag de 70% sale bij http://www.tunsenzo.nl en dan rijd ik altijd eigenlijk wel naar Reusel om daar te shoppen. Ik ben zelf geboren en getogen in dit Brabantse gat en er is niet heel veel te beleven. Het dorp is vooral bekend om zijn jaarlijkse kermis en de kroegen en sinds de komst van deze winkel ook om Tunsenzo. Althans ik ken diverse vrienden en ook mijn vader die spontaan wegduiken en hun bankpas verstoppen als ze dit woord alleen al horen. Bij wijze van spreken dan. Je vindt dit idyllische plekje op een half uurtje rijden vanuit Eindhoven of een half uurtje rijden vanuit Tilburg aan de grens met Belgie. En als je er toch bent ga dan gezellig een Pannenkoek eten bij www.hollandershoeve.nl of rijd door naar Esbeek en ga voor een uitsmijter bij http://www.indenbockenreyder.nl/

Anyway vandaag kocht ik daar sloffen met 75% korting en die kwamen goed van pas want de mijne van de action (ook al zo’n winkel waarvan de gemiddelde man vindt dat je er weg moet blijven) waren echt versleten. Deze zijn superzacht en in de combinatie donkerblauw met roze en van Bedroom Athletics, en wie die naam ooit bedacht heeft verdient toch ook geen goed marketing cijfer. Just saying.

Sloffen bedroom athletics

Jammer dat het voorjaar eraan komt met zulke schatjes. Als knuffelbeestjes aan mijn voeten. Verder kocht ik een superschattig armbandje van Gina Nina en ik kocht er maar meteen een voor een vriendin als cadeautje. Ze heeft een nieuw huis gekocht en hier doet ze langer mee dan met een bosje bloemen.

Daarnaast scoorde ik nog een mooie tas van Flo donkerbruine laarsjes met studs van Coque Terra. Deze had ik al in een ander kleurtje en ze lopen geweldig.

Het is wel een feestje om zo te winkelen hoor. Verder zag ik nog een paar super leuke tasjes van Liebeskind in roze, blauw en cognac kleur zijn ze niet super? 

Het is een echte snoepwinkel voor vrouwen en meiden met heel fijn personeel. Ik word altijd heel goed geholpen en er is gewoon te veel keuze. Hieronder een impressie van de sale artikelen maar ook een groot deel nieuwe collectie. Ik ben flieft op die roze rode lak Valentino tas.

Zoveel keuze zelfs de eigenaresse kan niet kiezen dus die trekt maar twee paar verschillende aan…

de keuze is reuze
Valentino Rood met Roze <3
Tony Mora laarzen nog in veel maten te krijgen!
Nieuwe collecte
Ook in de sale. Bronx laarsje helaas een maatje te groot voor mij, 39
Zie daar nog een Tony Mora laars in het midden. Ook deze nog in meer maten te krijgen 😉

Conclusie ga hier naartoe met een volle portemonnee en zonder man en als je nog snel een leuk koopje wilt scoren ga dan deze week. Ook nog leuke purses en tassen van Fabienne Chapot gezien (niet op de foto), veel armbandjes en kettingen, riemen en shawls. Ik gok dat er ook voor jou nog wel iets tussen zit waar jij blij van wordt. En laat me gerust weten van je vindt van deze blog en deze winkelreview.

 

Liefs Kaat

 

0 comments on “Shopping Tuesday @tunsenzoAdd yours →

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *