Ed Sheeran here i come

Ed Sheeran here i come

Godsamme dat werd een duur dagje vandaag. Ik bracht vandaag een pakketje weg naar het postkantoor en dacht ik ga nog even geld pinnen. Bij het wegrijden gleed ik met mijn bots yaris even tegen een geparkeerde clio. Niet zo erg voor mijn oude trouwe rakker die heeft al meer krasjes wel vervelend voor de clio-eigenaar. Ik liet dus maar een briefje achter onder de ruitenwissers. Dat is toch beter voor mijn karmapunten dan doorrijden toch?

Krasje in clio

Daarnaast zat ik vanochtend tijdig klaar om te proberen kaartjes te krijgen voor Ed Sheeran. De wachtrij was niet te doen zeg maar. Lang langer langst. Ik bedacht me niet en ik plaatste meteen een oproep op ticketswap en binnen no-time raak. Ik blij en betaald met mijn creditcard maar geen kaartjes in mijn account want op dat moment knalde de site van ticketswap eruit. Meer mensen ook daar op zoek naar kaartjes populair typje die Ed. Na contact met de webservice via Twitter hebben ze me gelukkig aangemeld voor gereserveerde kaartjes en ja een uurtje later had ik alsnog de felbegeerde tickets. De eerste betaling zal worden geretourneerd is mij beloofd dus dat zal wel goedkomen. Ik heb er zin in. Ben al lang niet naar een concert geweest en nog nooit in de ziggodome. Al met al dus een duur dagje. Gelukkig verkocht ik via Facebook nog een paar schoenen dus dat compenseert weer een beetje.

Ik kreeg net een telefoontje van de clio mevrouw en ben daar even geweest om een schadeformulier in te vullen dus dat is hopelijk ook weer geregeld.

Ga ik nu nog even een sollicitatiebrief sturen ik heb een paar leuke vacatures gezien.

Morgen ga ik proberen een review te plaatsen over mijn ontvangen broekjes van Sarahs sweeties die ik gisteren ontving in de brievenbus www.sarahssweeties.nl

Sarahs SWEETIES

Liefs Kaat

 

 

0 comments on “Ed Sheeran here i comeAdd yours →

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *