Sarahs Sweeties Review

Sarahs sweeties

Zoals beloofd gisteren vandaag een review over mijn gekochte Sarahs Sweeties broekjes. Ik kocht vorig jaar mijn eerste alvorens ik vertrok op interrail. Ik ging 5 weken rondtrekken in Europa en ik wilde alleen maar jurkjes mee dus dan heb ik iets nodig tegen schurende dijen.  Ik kocht dus ook een paar bandelettes en 2 broekjes van Slogg(sloggi long) in maat 52 bij www.nickyslingerie.nl. De creme van Vevina die ik ook ooit kocht nam ik niet mee in mijn koffer. Ik heb het wel ooit gebruikt maar het is niks voor mij. Ik houd niet van cremes. Ik gebruik dan ook nooit bodylotion of zo en zeker niet als ik in een warm land ben. Het is glad en glibberig en als ik dan ook nog zweet. Nou nee dank je. Daarbij zitten er siliconen in en dat smeer ik gewoon liever niet op mijn huid. Niet dat ik een enorme miss bio ben maar als het aankomt op verzorgingsproducten enzo ga ik toch voor zo natuurlijk mogelijk. Ik heb er jaren terug veel over gelezen en toen ik veel afviel lette ik er nog veel meer op. Nu steeds minder weer maar het vlees dat ik eet is nog steeds biologisch en douchegel gebruik ik niet meer. Niet dat ik stink ik heb gewoon een blok olijfzeep, kost 2 euro of zo en je kunt er mega lang meedoen. Als ik de drive en moed weer eens vind volgt over dit onderwerp later meer. Overige als ik het me goed herinner liep ik mijn benen niet open met Vevina dus als je toch voor deze optie tegen schurende dijen wilt kiezen kun je ze hier bestellen voor € 10,50 exclusief verzendkosten http://www.vevina.eu/ Wat ik er nog bij wil zeggen is dat ik vind dat je er vrij veel van nodig hebt en dat je dus niet zo heel lang met een tube doet. Dat maakt het natuurlijk in verhouding wel kostbaarder.

Zoals gezegd de bandelettes gingen wel mee op reis. Deze heb ik getest en ze werken prima. Ze blijven zitten waar ze moeten zitten. En toch liep ik nog mijn dijen kapot. Ze zijn voor mij te kort of niet lang genoeg net hoe je het wilt omschrijven. Ik heb nogal stevige dijen en daarbij is het kant niet van een glad stofje waardoor het nog wat ruw is. Ik had ze een dag aan in Palermo en ik had echt pijn. Maar ja als je daar staat in je jurkje dan kun je moeilijk even die dingen gaan verdraaien. Dus heb ik doorgelopen. Gelukkig niet zo ver ik was bijna bij mijn hostel inmiddels. Ik heb ze dus zeker bewaard en ik vind het zeker een goede optie als je een feestje hebt of niet te ver hoeft te lopen maar voor een verre stadswandeling kies ik ze niet. Wil je ze toch eens proberen dan kun je ze hier  http://mbsy.co/gM3tm  het voordeligste bestellen. Let op dat je maar 1 paar besteld in verband met invoerrechten. Je krijgt nu 15% korting met code love2017. Je kunt je ook aanmelden voor de nieuwsbrief er is regelmatig een aanbieding dan kun je ze met 15 of 20% korting kopen.

Ook de sloggi’s gingen mee in mijn koffer. Tjaa wat moet ik daarover zeggen. Wat een ondingen. De kwaliteit is slecht. De stof is dun. Ze pillen super snel. En dit is nog wel het allervervelendste. Ze blijven niet zitten. Ze zijn niet mega duur € 15,99 en je kunt sloggi op heel veel plekken kopen en ze hebben volgens mij regelmatig een 3 + 1 actie. Omdat ik het zonde vond ze weg te gooien heb ik ze maar aan mijn zus gegeven en ik weet niet wat haar mening is maar voor mij is het een no go. Ik wil niet heel de dag als ik ergens ben aan mijn broekje staan te hijsen. Ik voelde ze ook letterlijk omhoog kruipen elke keer maar ik had maar een Sarahs Sweetie bij me dus het was een beetje noodzaak want ik droeg elke dag een jurkje.  Overigens ligt het verder niet aan de dames van Nickys Lingerie want dit is verder een hele fijne lingerie winkel en ze verkopen er ook RJ ondergoedjes. Die heb ik nog niet geprobeerd maar daar hoor ik hele goeie verhalen over dus dat ga ik zeker nog eens proberen.

Zoals jullie merken ben ik heel enthousiast over de broekjes van Sarah. Ik heb haar andere producten nog niet geprobeerd maar wellicht dat ik nog eens een onderjurkje bij haar ga bestellen. Het idee van een kleiner armsgat staat me wel aan zodat je geen inkijk hebt maar ik vind het wel weer even een investering. Dat is dan ook het enige nadeel wat ik kan bedenken over dit merk. Het is vrij prijzig. Gelukkig is de kwaliteit er ook naar. De broekjes zijn en blijven mooi in de was, ze pillen niet of nauwelijks, hieronder de blog vind je een foto van mijn Sarah na een lange zomer intensief gebruik, als in ongeveer elke dag gedragen. Je ziet wel wat pluisjes maar ik verwacht dat ik haar de komende zomer nog gewoon heel de zomer kan dragen (nu afgewisseld met de 2 nieuwe die ik bestelde) Sarah ging trouwens ook nog mee naar de zwarte cross aangezien ik ook daar gewoon rondbanjer in jurkjes. Met stevige laarzen eronder dat dan weer wel en ik houd wel van die combi. Stoere boots versus bloemetjesjurk. Nou ja en eigenlijk bijna alle dagen daarna. In de was en weer aan. Wat ik fijn vind is dat je verlost bent van de langere legging, de zweterige afgeknipte panty of de net niet broekjes van hema, zeeman en dus ook sloggi. Als ik deze broekjes draag heb ik toch het gevoel van blote benen omdat ze zo luchtig dragen. Ze zijn niet corrigerend maar wel goed vocht opnemend. Ik vind dit wel een voordeel zeker als je flink zweet in de zomer. Daarnaast kun je best bukken als je haar draagt want dat ziet er alleen maar leuk uit aangezien ze naast praktisch ook visueel gewoon heel erg leuk zijn. Ik vind het kanten randje echt te gek. Bijkomend voordeel ze hebben geen naad in het midden maar een dubbele naad een meer voor en een meer achter dus ook daar geen irritatie.

Ik bestelde er afgelopen week nog 2 bij zodat ik komende zomer weer vooruit kan. Ik moet hierbij zeggen dat ik ze kocht in de twee uur durende outlet-sale die Sarah hield dus ik heb deze twee leukerds voor € 20,50 per stuk en normaal zijn ze € 35,50 per stuk. Ik wist dit omdat ik ben ingeschreven bij de nieuwsbrief dus ik zou je aanraden dat ook te doen. De zwarte basis versie heb je voor € 32,50. De broekjes worden geleverd in een leuke verpakking en stoffen zakje met lint, heel leuk om nog eens een cadeautje in te verpakken. De broekjes vallen goed op maat maar Sarahs site heeft ook een goede maattabel zodat je het goed kunt opmeten welke maat je nodig hebt. Ik ben wel benieuwd of jij al ervaring hebt met Sarahs Sweeties of dat je ook al eerder twijfelde over de aanschaf in verband met de prijs. Voor mij zijn ze de uitkomst en ze zorgen er ook nog eens voor dat mijn mooie jurkjes veel vaker gedragen worden ik hoef nooit meer te twijfelen of ik wel zin heb om die dag te gaan hijsen of toch niet 😉 Je bestelt ze in ieder geval hier : http://www.sarahssweeties.nl/Sweeties-c-249.html

Met sterretjes
Met stipjes
Mijn Sarah van vorig jaar

 

 

 

 

 

0 comments on “Sarahs Sweeties ReviewAdd yours →

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *