Ha ha hartje

Ha ha hartje

Ja daar is ze dan mijn hartjesjurk. Heel ‘hart’elijk bedankt Sylvia. Ik ben er blij mee. Gisteren droeg ik mijn lampjesjurk. Kreeg nog de opmerking nou jij bent wel een lichtpuntje. Wat een leuk compliment eigenlijk. Als fysiek zwaargewicht toch een lichtpuntje te kunnen zijn. Ik moet zeggen ik stuiter al wel een paar dagen door het leven heen. Gisteravond had ik mijn 2- wekelijkse therapie sessie bij mijn psycholoog. Ik ben fan van hem. Niet alleen in hij best fysiek aantrekkelijk (oh God als bij dit maar niet gaat lezen dan hé) maar hij laat me ook lullen en stilstaan. Ik ben nog geeneen keer zonder tranen bij hem weggegaan. Dat betekent dus dat hij goed is in zijn vak en goed voor mijn proces. Uiteraard deelde ik ook over mijn groepje en hij vond dat ik trots klonk. Het is toch gek ook. Want toen temde ik mijn enthousiasme. Net of het woord trots zijn op mezelf een negatieve lading heeft. Waarom mag ik van mezelf niet trots zijn op wat ik kan maar nog belangrijker op wie ik ben? Dus bij deze. Ik ben trots op mij en ik vind het superstoer dat ik stappen zet. En dus heb ik gisteren nog meegedaan met mijn verhaal en hoop ik kans te maken om 6 maanden aan de slag te mogen met personal body plan. Ik hoor heel veel goede verhalen en wie niet waagt wie niet wint. Daarbij ben ik optimistisch. De weegschaal staat maar liefst 3 kilo lager dan een week geleden. De maandelijkse ronde hielp hierin positief mee want voordat de hel losbreekt ben ik altijd een kilo minstens zwaarder, maar het geeft de burger moed. Hoe gaat het bij jullie? Liefs Kaat 

0 comments on “Ha ha hartjeAdd yours →

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *