SAL-dag

SAL-dag

Lieve Sabrina http://www.sabrinaloont.nl heb jij vandaag ook een SAL-dag?  Mede geinspireerd door jouw enthousiaste aanmelding en wat aanmoedigingen van mijn lieve afvaldames (dat klinkt ook raar afvaldames. Moet ik toch iets anders op gaan verzinnen) stuurde ik vol goede moed afgelopen zondag toch mijn inzending in om te bloggen voor http://www.lindanieuws.nl/lindalijnt/

Nu vergat ik gisteren mijn telefoon iets wat me nooit gebeurd, en las ik pas na jouw tag van mij, gisteren dat ik het niet ben geworden. En jij ook niet. En dat vind ik stom. Dus kinderachtig als ik ben heb ik vandaag een SAL-dag ingepland. Een verbastering van de allom bekende SAS-dag (schijt aan Sonja) doe ik vandaag aan Schijt aan Linda. Niet dat ik me daarom maar heel de dag volprop met alles wat slecht is maar ik vind dat we het gewoon verdienden. En wat lief dat jij samen met mij zo overtuigd was dat ik “het” zou worden. Helaas pindakaas. Wat me nu vooral bezighoudt en wat dus de reden is voor mijn SAL-dag is dat ik toch aan mezelf en mijn schrijftalent ga twijfelen. Moet ik hiermee wel doorgaan als ik niet mag bloggen voor Linda. En natuurlijk gaat dat antwoord gewoon JA zijn maar ik merk toch dat het wat met me doet. Het is toch een afwijzing. Nu ik regelmatig solliciteer op diverse functies kan ik het woord ” helaas ” wel dromen. En ik wilde dat woord nu gewoon niet horen. Ik had mijn zinnen hierop gezet. Helaas u wordt het niet.

Nu mijn zinnen maar verzetten naar iets anders. En omdat ik vind dat wat de 2 dames die wel voor Linda gaan bloggen kunnen,  dat wij, jij en ik, dat ook kunnen nodig ik je uit om met me mee te bloggen. Gaan we net als vroeger op school briefjes naar elkaar schrijven? Dus lieve @sabrinaloont waarom had je je opgegeven als blogger voor Linda? Wil jij toevallig ietsiepietsie superslank in je bruidsjurk verschijnen? Ik ben benieuwd naar je beweegredenen. In het kader van afvallen wel weer een leuke woordspeling. Weet je nog, toen we eens een wedstrijdje deden, leukste surfplank woordspelingen, nadat een man met die ik op date zou gaan me liet zitten. Die man die deed aan surfen. Die dus de plank missloeg. Zullen wij nu de plank eens raakslaan en gezellig penvriendinnen worden? Ik hoor graag van je. Je weet wel hoe je me kunt bereiken toch? Kus van Kaat in Kleur eerder ook wel bekend als Kaat040

Ga ik nog even verder over mijn dag. Of ja vooral de dag van gisteren want vandaag was dus de SAL-dag. Gisteren was een TOP-dag. Met de nodige spierpijn van de yoga les van donderdag nog in de benen ging ik sporten en op de weegschaal. 1,5 kilo eraf deze week. Prima. In de avond kwam mijn zus altijd gezellig. Ze had stiekem toen ik nog niet thuis was al mijn jurken gepast die ik vorige week in de outlet scoorde van Tante Betsy en die er nog lagen voor de dames van de Tante Betsy verkoopgroep en ze is ook een beetje verliefd geworden. Helaas voor haar haar favorietje had ik net beloofd aan een andere TB-girl. Daarnaast past die kanjer gewoon in een maat S. Ok deze vielen echt een maat groter dus als een M deze wintercollectie en hij zit wat strak om de heupjes maar toch. Een S. Trots op jou Suus, hvj , jij bewijst dat dit kan en je helpt en inspireert anderen om het ook te doen. Topper!  http://www.kopopcoaching.nl

We gingen samen met nog 4 anderen naar een rustig zit-concert van K’s Choice. Dat alleen al. Een zit-concert. Klein en intiem noemen ze dat geloof ik. Ik vind het vooral iets met ik word duidelijk een dagje ouder. En dan naar een band waar je in de nineties al fan van was. Maar het was mooi, het was fijn, het was top. De stem van die vrouw komt recht uit de hemel. Alsof er een engeltje in je oren plast zeg maar. Luister vooral even naar deze cover van the Scene die ze gisteren ook speelden. Laat de tekst ook eens echt tot je doordringen. Wedden dat je de emotie er ook bij voelt? Ik wilde en moest hem even met jullie allemaal delen https://www.youtube.com/watch?v=3M2gqKR45DU

Na het concert met z’n vieren nog even naar de Irish Pub. Dat was althans het plan. Even. Het was St. Patricks Day gisteren en ik was dus voorbereid en droeg mijn groene cornflower dress met groene panty. Ik baalde heel erg dat de jurk van mijn wishlist, de zwarte met groene klavertjes, nog niet te koop was want die had ik anders zeker aangetrokken. We moesten buiten in de rij wachten, het was mega druk maar uiteindelijk binnen was het echt super gezellig. En ja wat doe je dan als je single bent. Toch een beetje rondkijken. Dus dat deed ik. En ik maakte een paar praatjes met 2 leuke mannen. Leuk is in mijn definitie een man die iets heeft of uitstraalt wat aantrekkelijk is. De ene was 1.70 met een baard, de ander 2 meter en blond, totaal 2 verschillende types. Qua mijn smaak in mannen ben ik net zo kleurrijk als mijn kledingkeuzes. De twee mannen in kwestie stonden  vervolgens allebei voor mijn neus zeer ongeïnteresseerd met 2 andere dames te praten, en vervolgens te zoenen. Ik stond erbij en keek ernaar en ik overlegde eens met zuslief. Doe ik hier iets verkeerd? Maar nee. We kwamen tot een heel heldere en vrij duidelijke conclusie. Mannen hoeven geen moeite meer te doen voor vrouwen. Vrouwen bieden zich aan en de mannen ontvangen. De verveling straalde er vanaf bij de mannen in kwestie.

Jullie begrijpen wel wat ik hiermee zeggen wil toch? Dus ik liet het gevoel van zie je wel ik ben te stom, te dik, niet leuk, niet grappig, niet knap genoeg gevoel van me afglijden en ben helemaal uit mn plaatje gegaan op de lekkere muziekjes en deed gekke dansjes. Heerlijk. Iets met dikke vinger. Wat me even later opviel was dat de beide andere dames waren verdwenen en beide mannen allebei met mij kwamen praten. De ene ging enorm voor mijn neus staan dansen. Ik vraag aan hem:  Euh waarom ga je nu zo hier staan dansen? Ja ik doe mijn best voor jou. Ik antwoorde dus maar met iets van ooit van too little too late gehoord? en ik ben maar weer verder gaan dansen. Vervolgens kwam de andere man aan. Ik vroeg waar blonde dame gebleven was waar hij net mee had staan kussen. Ja zegt ie, ze wilde een relatie, en ik niet. En dus werd ze boos. Zie je wel ik ben een klootzak dat zei ik toch meteen al.

Hij vond het op z’n minst verfrissend dat ik hem geen klootzak vond omdat ik dat eigenlijk wel eerlijk vond en het omdraaide. Kijk als hij nu onder het mom van ik wil misschien wel een relatie haar mee naar huis had genomen om er vervolgens tussenuit te naaien dan ben je wel een klootzak. Maar als je dat dan niet doet. Nee dan ben je best een ok vent. Te grappig te ontdekken dat ik door dit blijkbaar wel indruk maakte want hij zei oh dat vind ik dus heel leuk aan jou jij bent niet als alle andere vrouwen. Lol. Nee dat ben ik niet niemand is hetzelfde. Maar ik geloof ook dat ik, mede door veel groepstherapie en zelfonderzoek, mensen ook te goed aanvoel soms.

En mannen die graag een klootzak willen zijn omdat ze scared as shit zijn voor enige vorm van verbinding zijn dat vaak niet. Ik begin er alleen niet meer aan. Ik laat het aan de volgende vrouw over om zijn muur af te breken. Het enige wat ik van hem nog wilde was zijn Ierland hoed. En die heb ik gekregen. Zo ben ik dan ook wel weer.

Zus en ik fietsten om 5 uur in de ochtend nadat we als vanouds de kroeg waren uitgeveegd  intens tevreden door de stromende regen naar huis. Wijze lessen rijker. En dat ik vanochtend 1,5 bierkilo was aangekomen. Ach, ik had het er graag voor over.

 

Liefs Kaat

 

 

 

1 comment on “SAL-dagAdd yours →

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *