In een groen groen groen betsy betsy land

In een groen groen groen betsy betsy land

Hoi allemaal,

Daar ben ik weer. Heb al even niks geschreven, was even druk met studeren (geslaagd als jongerencoach jihaa) en andere dingen. Zoals afvallen. Wat niet helemaal volgens schema verloopt. Nu was mijn schema ook niet zo realistisch. Een kilo per week is best wel veel. Toch ben ik sinds 6 maart 8 kilo kwijt. Het gaat niet snel en de 12 weken-challenge loopt over 2 weken af. Ik hoop toch zo dat ik de 10 kilo ga halen. Nog 2 weken doorzetten. IK KAN HET!

Verder schrijf ik dit om jullie te laten zien wat voor leuk setje ik ontving van tante Betsy. Ik had een kleine aanvaring met mijn rode bigflower dress gehad en de dames waren zo lief om me deze bigflower dress in lichtblauw op te sturen als goedmakertje samen met een groen vestje. Deze service verdient een warme douche. Aangezien ik niet zo nodig met mijn hoofd op tv hoef bij het programma radar geef ik deze warme douche maar hier. En wat is deze jurk gaaf. En het vestje ook. Daar wil ik er nog wel een paar meer van in de kast. Even sparen nog.
De jurk vind je hier en het bijpassende vestje staat hier https://www.tantebetsy.com/nl/summer-cardigan-jelly-bean.html

Door het kleurgebruik van de stof lijkt het een polkadot jurkje maar van dichtbij is het toch een bloemetje.  En laat ik nu toch echt gek zijn op polkadots en op bloemen. Een perfecte combi. Ik draag helaas nog steeds een maat xxl maar ik merk dat deze me wel wat losser zit om de heupen. Dit model is ook perfect voor mijn figuur. Door het lintje benadrukt het een taille ook als je die niet zo hebt. En door een knoopje open te laten lijkt mijn boezem niet zo’n grote massa. Ik draag er trouwens een broekje onder van sarahssweeties waar ik ook al eens eerder over schreef Heerlijk om met dit weer blote benen te kunnen dragen. De klompjes van Sanita kocht ik vorige week bij Pantalone in Eindhoven. Ik heb brede voeten en een hoge wreef maar ze lopen echt heerlijk. En de dames waren zo lief. Altijd een feestje om daar te winkelen. Ik zou zeggen ga eens kijken in de Gestelsestraat

Vandaag nog even verder met het voorbereiden van mijn sollicitatiegesprek van morgen en het schrijven van nog een sollicitatiebrief. Ik zal mijn kansen eens spreiden. En mocht het niks worden kan ik altijd nog tante betsy plussize model worden toch? Qua outfit twijfel ik nog tussen mijn klaverjurk of mijn zwart grijze polkadot. Ik kan er gelukkig nog een nachtje over slapen. Wat zouden jullie adviseren?

Dikke knuffel,

Kaat

0 comments on “In een groen groen groen betsy betsy landAdd yours →

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *